Connect with us

Uncategorized

Az állványrendszerek sok vállalkozás számára nélkülözhetetlenek

Az állványrendszerek sok vállalkozás számára nélkülözhetetlenek a hatékony és rendezett raktározáshoz. A STILL megoldása segítségével az ügyfelek a lehető legtöbb helyet használhatják ki a raktárban, és az áruk könnyen elérhetők maradnak.

Az ügyfél bővülés miatt új telephelyet épített, számára egy 1208 paletta befogadására alkalmas, 5 tárolószintes, 8 méter magas állványrendszer bizonyult a legmegfelelőbb megoldásnak.

 

 

Minőségi konzultáció a STILL szakembereivel

A megfelelő állványrendszer kiválasztása érdekében fontos, hogy az ügyfelek konzultáljanak a megfelelő szakemberekkel, akik segítenek meghatározni az ügyfél egyedi igényeit. A STILL szakemberei a tervezési fázistól kezdve részt vettek az ügyfél projektjében, és megoldást találtak a paletták tárolásának problémájára.

 

Részletes tervezés és kivitelezés

Az állványrendszer részletes tervezése rendkívül fontos annak biztosítása érdekében, hogy az optimálisan működjön és biztonságos legyen a használata. A STILL szakemberei alaposan megtervezték és elkészítették az állványrendszert, amely lehetővé tette a raktár maximális kihasználását.

 

Kiváló ár-érték arány

Az állványrendszer megfelelő ár-érték aránya is fontos szempont volt az ügyfél számára. A STILL megoldása jó áron biztosította a legmegfelelőbb állványrendszert, amelynek köszönhetően az ügyfél a legjobb minőséget kapta megfizethető áron.

 

Raktárhatékonyság növelése

Az állványrendszer segítségével az ügyfél hatékonyabban használhatja ki a rendelkezésre álló helyet a raktárban, és lehetővé teszi a könnyű áruk elérését. A STILL megoldása segített az ügyfélnek abban, hogy hatékonyabbá és produktívabbá tegye a raktár működését.

 

Az ügyfél most egy nagyobb raktárat tud létrehozni, és biztos lehet benne, hogy az állványrendszerek a STILL minőségi szolgáltatásai révén hosszú ideig biztonságosan fogják tárolni az árukat. Az állványrendszerek tervezésének és kivitelezésének minősége a STILL szakembereinek köszönhetően megfelelően kiszolgálja az ügyfél igényeit, és lehetővé teszi számára, hogy hatékonyabban használja ki a rendelkezésre álló raktárhelyet.

 

Ha Ön is hasonló problémával szembesül a paletták tárolásában, akkor forduljon bizalommal a STILL szakembereihez. Az általunk kínált állványrendszerek biztosítják a raktárak hatékony működését, és segítenek a rendelkezésre álló teret a legjobban kihasználni.

 

www.still.hu