Connect with us

Anyagmozgatás

STILL és a 2023-as LogiMAT

A STILL célja, hogy az intralogisztikai folyamatokat intelligens megoldásokkal optimalizálja és javítsa a raktárak hatékonyságát, miközben az ott dolgozó emberek egészségét is védi. Az innovációra való törekvés mellett, a vállalat a fenntarthatósági előírásoknak is meg akar felelni.

A cél az, hogy a technológiai újítások ne csak a szállítási sebességet növeljék, hanem az ügyfél számára is előnyösek legyenek.

Az „Making Intralogistics Smart. Together.” egy olyan logisztikai rendszer, amelyben az áruk mozgatása és raktározása automatizált és optimalizált módon történik. Az ilyen rendszerek általában számos technológiát és eszközt tartalmaznak, mint például a vezetőtámogató rendszert és a 5G alapú kommunikációt, amelyek biztosítják a hatékony és biztonságos működést. Az állványrendszerek, targoncák és egyéb eszközök telepítése és üzembe helyezése is fontos része az okos logisztikának, amelyek segítenek javítani az áruk mozgatásának hatékonyságát és a termelékenységet. Az ilyen rendszerek célja, hogy a vállalatok számára lehetővé tegyék a gyors és rugalmas reagálást a változó piaci körülményekre, és javítsák az áruk kiszállításának megbízhatóságát.

STILL LogiMAT

 

Képek a rendezvényről