Connect with us

Automatizálás

Ismét IFOY-díjat nyert a STILL

Az intralogisztikai megoldások szakértője ismét lenyűgözte a nemzetközi IFOY zsűrit. A hamburgi székhelyű STILL immár tizenkettedik alkalommal nyert ez a rangos megmérettetés valamelyik fontos díját. Idén az EXV iGo automatizált raklapszállító targonca, a STILL első sorozatgyártású automatizált targoncája, a Mobil robot kategóriában diadalmaskodott.

Hat ország 15 intralogisztikai beszállítójának összesen 16 innovatív terméke és megoldása jutott be a döntőbe. A zsűri a STILL EXV iGo automata magasemelésű targoncának ítélte oda a Mobil robot kategória első helyezését.

Az EXV iGo-t a gyorsan elérhető, intuitívan kezelhető és könnyen méretezhető megoldások iránti növekvő piaci igények kielégítésére fejlesztették ki, és mérföldkőnek számít a STILL automatizálási portfóliójában. Az egyszerű iGo easy üzembe helyező szoftverének köszönhetően a targonca a kis flottával rendelkező vállalatok számára is lehetővé teszi, hogy könnyen megvalósítható automatizációt. “Az IFOY-díj igazolja, hogy az ügyfélközpontú innovációkra összpontosítunk” – mondta Frank Müller, a STILL értékesítési és szolgáltatási üzletfejlesztési vezető alelnöke, amikor átvette a rangos díjat.

EXV iGo

Az EXV iGo a STILL első olyan automatizált targoncája, amelyet sorozatban, ipari méretekben gyártanak, és amely alapvetően moduláris koncepción alapul. Ennek központi gondolata a gyors rendelkezésre állás és a maximális skálázhatóság. Az iparosított gyártásnak és a moduláris felépítésnek köszönhetően az EXV iGo gyorsan rendelkezésre áll, az iGo easy segítségével könnyen üzembe helyezhető, és pontosan az ügyfél igényeire szabható. A szerviz, a karbantartás gyors és rugalmas az új digitális szervizkoncepciónak köszönhetően. Ez többek között lehetővé teszi a szerviztechnikusok számára, hogy a diagnosztika és a hibaelhárítás érdekében hozzáférjenek minden egyes jármű digitális ikerjéhez.

Frank Müller a díj kapcsán elmondta: “A folyamatautomatizálás a kisebb flottával rendelkező vállalatok számára is egyre fontosabbá válik. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk egyrészt a rendelkezésre állásra és az egyszerű használatra, másrészt a megbízható és rugalmas kiszolgálásra.” A STILL EXV iGo az intelligens válasz erre az iparágakon átívelő igényre – magas költséghatékonysággal, gyors megvalósítással és rugalmas skálázhatósággal.

STILL iGo: Az automatizálás teljes skálája egy megoldásban

Az iGo-val a STILL az automatizált megoldások teljes skáláját egyetlen rendszerben egyesíti. A STILL iGo easy intelligens plug-and-play megoldás tökéletes választás az egyes logisztikai szállítási folyamatokat automatizálni kívánó vállalatok számára. Ha az igények növekednek, könnyen át lehet váltani az iGo rendszerekre. iGo rendszerek lehetővé teszik az átfogó logisztikai folyamatok egyedi automatizálását. Az iGo-val a STILL rugalmas és pontosan skálázható automatizálási megoldást kínál, amely zökkenőmentesen igazítható bármely vállalat igényeihez.