Connect with us

Logisztikai hír

Bővíti szolgáltatásait a szállítmányozó

konténer
A cargo-partner nemzetközi szállítmányozó ismét bővíti LCL-megoldásainak körét, és új tengeri gyűjtőkonténeres szolgáltatást vezet be a Kínából Európába tartó veszélyes áruk számára. Az új szolgáltatás kitűnő megoldást nyújt az autóipari alkatrészek, akkumulátorok és a különböző típusú már beépített áramforrást tartalmazó elektronikai termékek szállításához.

 Miközben a hajótársaságok járatlemondással reagálnak az alacsonyabb keresletre, a cargo-partner nagyobb rugalmasságot kínál ügyfelei speciális igényeire, és új heti gyűjtőkonténeres szállításokat indít. Az új szolgáltatás a Nemzetközi Tengerészeti Szervezet (IMO) szerinti 8. és 9. osztályba tartozó veszélyes áruk számára kínálnak szállítási megoldást. Ezek az osztályok többek között olyan termékeket tartalmaznak, mint a különböző típusú akkumulátorok, és elektronikus eszközök (járművek, kézi szerszámok, kerékpárok és rollerek), valamint számos egyéb, beépített áramforrással ellátott termékek.

Az új LCL-megoldást heti rendszerességgel vehetik igénybe a cég ügyfelei Sanghaj és Koper között, kikötőtől kikötőig átlagosan 29 napos tranzitidővel. A kiegészítő háztól házig szolgáltatás felöleli a Kína teljes területén történő felvételt és konszolidálást, a cargo-partner budapesti és ljubljanai logisztikai központjaiban történő átrakodást, valamint az Európa-szerte történő kiszállítást. Ezen túlmenően a logisztikai szolgáltató számos tengeri szállítmányozási és „buyer’s consolidation” lehetőséget is kínál.