Connect with us

Anyagmozgatás

Tilman Holder a Baoli Németország új értékesítési vezetője

Baoli
A nemzetközi KION csoporthoz tartozó Baoli EMEA targoncagyártó bejelentette, hogy Tilman Holdert nevezték ki új németországi értékesítési vezetőnek. Tilman Holderrel egy elismert értékesítési szakértő csatlakozott a Baoli EMEA-hoz, mint új értékesítési vezető Németországban, aki sokéves tapasztalattal rendelkezik az értékesítés és az üzletfejlesztés területén.

Az 55 éves értékesítési szakember a Crownnál kezdte pályafutását. Ott 22 éves tapasztalatot szerzett a targoncaiparban, ebből hét évet értékesítési vezetőként. Új szerepkörében Holder a Baoli németországi üzletének fejlesztéséért lesz felelős.

“Nagyon örülök, hogy mostantól a sikeres KION család tagja lehetek, és egy olyan terméket képviselhetek, amely az európai minőséget és műszaki tapasztalatot a kínai dinamizmussal és költséghatékonysággal ötvözi. Célom, hogy a Baoli márkát és a megbízható és biztonságos ipari targoncákat még sikeresebbé tegyem Németországban. Ennek érdekében a németországi kereskedői hálózat bővítésére is törekszem majd. Ezzel jelentősen megerősítjük a már bevált értékesítési és szervizhálózatunkat” – mondta Tilman Holder.

Christian Bischof, a Baoli EMEA S.p.A. ügyvezető igazgatója hozzáteszi: “Nagy örömmel üdvözöljük Tilman Holdert, mint rendkívül tapasztalt értékesítő munkatársat csapatunkban. Vele együtt ismét jelentősen növelni fogjuk támogatásunk szintjét Németországban, és ezzel megerősítjük a Baoli pozícióját, mint a targoncamegoldások preferált szállítója Németországban, azzal a céllal, hogy költséghatékony termékeket és megoldásokat kínáljunk, amelyek pontosan azt nyújtják, amire ügyfeleinknek szükségük van”.