Connect with us

Logisztikai hír

Bemutatkozott az új Nissan Interstar

Nissan Interstar
A Nissan Interstar a különböző formájú és méretű vállalkozások sokrétű és egyedi igényeihez igazodva a hatékonyságot, a rátermettséget és az ügyfelek jólétét helyezi előtérbe.  Az Interstar 5 év vagy 160 ezer kilométeres garanciával rendelkezik, az Interstar-e akkumulátorára pedig 8 év vagy 160 ezer kilométer a garancia.

Az Interstar-e, a Nissan első teljesen elektromos nagyméretű furgonja 87 kWh-s akkumulátorral is választható, ami a gyártó közlése szerint 460 kilométeres hatótávolságot ad.  Akksija DC (egyenáramú) töltőn akár 252 kilométernyi kapacitást is képes felvenni 30 perc alatt, a kisebb, 40 kWh-s akkumulátorral ellátott változat körülbelül 200 kilométeres táv megtételét teszi lehetővé egy töltéssel.

A következő generációs Interstar 40 milliméterrel szélesebb oldalajtóval, valamint 100 milliméterrel hosszabb raktérrel büszkélkedhet. Teherbírás 1,6 tonna az elektromos változat esetében és közel 2 tonna a belső égésű motoros verziónál (2 literes, egyturbós dízelmotor).

Az 1,6 tonnás teherbírású 4 tonnás össztömegű Interstar-e normál jogosítvánnyal vezethető Európa legtöbb részén, lehetővé téve a felhasználók számára egy nagyobb szállítmány fuvarozását, mint a gyakoribb 3,5 tonnás dízelmotoros kisteherautók esetében. Dízel és elektromos változata egyaránt 2500 kilogramm maximális vontatási kapacitással rendelkezik.

Az új generációs Interstar modellek alapfelszereltségként számos biztonsági funkcióval rendelkeznek, ideértve az intelligens vészfékező rendszert, az éberségre figyelmeztető jelzést és a gumiabroncs-nyomás figyelő rendszert is. Az utánfutó-stabilizáló asszisztens is szerepel ebben a vadonatúj kínálatban, ami még nagyobb biztonságot nyújt vontatás közben.