Connect with us

Anyagmozgatás

A Leadec Kft. 30 éve támogatja szolgáltatásaival a magyar ipart

Leadec
A Leadec Kft. megalapításának 30. évfordulóját ünnepli: jogelődjei révén 1994 óta támogatja ipari szolgáltatásaival a legnagyobb magyarországi vállalatokat. Fókuszban a digitalizáció és fenntarthatóság.

Markus Glaser-Gallion, a Leadec-csoport vezérigazgatója a jubileum alkalmából rendezett ünnepségen hangsúlyozta: „a Leadec Kft. megalakulásakor küldetésünk volt, hogy felkészült, elkötelezett szakembereinkkel a magyar gyáripar gerincévé váljunk. Ezt a célt három évtizedes folyamatos növekedésünknek köszönhetően valóra váltottuk”.

A Leadec Kft. három évtized alatt a magyarországi ipari szolgáltatások piacvezető vállalatává fejlődött és jelenleg több, mint 900 szakembert foglalkoztat kilenc telephelyen: Győrben, Kecskeméten, Szentgotthárdon, Cegléden, Szegeden, Makón, Szombathelyen, továbbá Debrecenben és Budapesten. A Fiss Automatika Kft. 2023-as megvásárlásával a cég minden fontos ipari központban megerősítette jelenlétét.

Kiterjedt szolgáltatási portfólió a gyárak számára

A Leadec Kft. szolgáltatásai a gyárak életciklusának minden fázisához személyre szabott megoldásokat kínálnak. Ide tartozik az elektromos és gépészeti szerelés, a műszaki- és infrastrukturális létesítménygazdálkodás, a gyártóberendezések karbantartása, valamint a különféle logisztikai szolgáltatások. Emellett az ipari szolgáltatások teljes köre elérhető a műszaki takarítás, a termelési informatika az automatizálás, és a géptelepítés területén is. A társaság megrendelői közt ott találjuk a vezető autóipari vállalatokat, valamint a meghatározó hazai cellulóz-, félvezető-, vegyipari-, gyógyszeripari- és kőolajipari gyártó cégeket egyaránt.

Európai Szolgáltató Központ Győrben

A győri székhelyű vállalkozás 2020-ban a vállalatcsoport belső folyamatainak támogatásában a Leadec-csoport bástyájává is vált. Ekkor alakult a győri szolgáltató központ (SSC), mely mintegy 80 fős csapatával az európai régió folyamatait támogatja. Nyolc nyelven nyújt adminisztratív szolgáltatásokat a beszerzés, a könyvelés, a kontrolling és a marketing területén a németországi, magyarországi, szlovákiai, ausztriai és franciaországi testvér vállalatok számára. A szolgáltatás kiterjesztése folyamatban van további öt országban működő Leadec társaságok számára.