Connect with us

Logisztikai hír

A STILL is részt vett a triatlonfesztiválon

Harminckilencedik alkalommal rendezték meg a SporTolna Triatlon Fesztivált Fadd-Domboriban, ahol közel 600 profi és több mint ezer amatőr sportoló mérte össze futó-, úszó és bicikliző tudását. A férfiaknál a Ganzair Team Újbuda SE versenyzője, Szűcs András, a nőknél a Budaörsi Triatlon Club színeit képviselő Kovács Fruzsina Dóra győzött.

Az abszolút győztes Szűcs Andrásnak 55:42 perc, Kovács Fruzsina Dórának 1:01:40-es idő kellett, hogy teljesítse a 750 méter úszásból, 19 kilométer kerékpározásból és 5 kilométer futásból álló távot.

A sporteseményen részt vettek a STILL Kft., illetve a Linde Magyarország dolgozói és vezető is, de nemcsak sportoltak, hanem támogató szerepet is vállaltak. Szalay Gábor, a STILL és a Linde márkákat is forgalmazó KION csoport magyarországi ügyvezetője amellett, hogy úszott és biciklizett, az utánpótlás bajnokoknak az érem mellé egy-egy PHIL A STILL mesekönyvet ajándékozott, a sprint távú országos amatőr bajnokságon indulók között pedig egy elektromos rollert sorosolt ki és adott át a szerencsés versenyzőnek.

 

“A triatlon sokszor kihívást jelent a sportolók számára, hiszen a verseny során három egymást követő szakaszon kell helytállniuk. Az úszás, kerékpározás és futás megfelelő technikát és kitartást igényel. Ahhoz, hogy a sportolók teljesítménye kiemelkedő legyen, elengedhetetlen a hatékony logisztika. A depóban a sportolóknak gyorsan és hatékonyan kell váltaniuk az egyes szakaszok között. A triatlon logisztika egy kiemelten fontos tényező a sportágban. A versenyzők sikere és teljesítménye szorosan összefügg a felszerelések és frissítések megfelelő helyen és időben történő rendelkezésre állásával” – mondta Szalay Gábor, aki maga is teljesítette az embert próbáló távot.

A XXXIX. Fadd-Dombori Triatlon Fesztivál volt az idei évben a Sprint távú Age Group (amatőr) Országos Bajnokság, de közel ezren indultak további kategóriákban: újonc, gyermek serdülő triatlon, verseny, Orvos triatlon Országos Bajnokság, Próbáld ki a triatlont futam, Pár(ok) triatlonra, Én,Te,Ő váltó, Aquabike. A STILL csapata (Dencs Roland, Szakál Gréta, Szieber Ákos) kategóriájában a hatodik helyen végzett, a Linde csapata Bukovszki Dániel és Töreki Bálinttal szorosan követték őket. Az Aquabike futamban indult Kállai Gábor és Szalay Gábor, előbbi kategóriájában a negyedik, utóbbi pedig az ötödik lett.