Connect with us

Logisztikai hír

A Dachser Magyarország bővíti európai logisztikai hálózatát

Dachser kamion
2022-ben a Liegl&Dachser tovább növelte kapacitását és ismét új járatokat indított magyarországi telephelyeiről Frankfurtba. Továbbá két vidéki kirendeltség napi összeköttetése is megvalósult, így elindult a Liegl&Dachser két vidéki telephelyét közvetlenül összekötő napi gyűjtőjárat is Magyarországon az ügyfelek gyorsabb és biztonságosabb kiszolgálásáért.

Üzleti szempontból az elmúlt időszak egyik legfontosabb új vonala a Pilisvörösvár-Frankfurt-Pilisvörösvár járat volt, ami tavaly áprilisban indult és közvetlen összeköttetést biztosít a Magyarországról és a Magyarországra érkező gyűjtőszállítmányok számára.

„A gyűjtőjárat beindításával rendkívül gyors, akár kétnapos, háztól-házig futamidőt és magas minőségű szolgáltatást tudunk biztosítani immár gyűjtőforgalomban is, legyen szó akár exportról vagy importról. Ezáltal megvalósult régi célunk, hogy Németország nyugati felén a már évek óta meglévő napi saarbrückeni, stuttgarti és düsseldorfi gyűjtőjárataink mellett közvetlen járattal és átrakás nélkül érjük el Hessen tartományt” – mondta Szontágné Hajnal Zsuzsanna értékesítési vezető.

A közúti forgalom mellett az új napi gyűjtőjárat kedvezőbb feltételeket biztosít a légi szállítmányozás terén is. Frankfurt mellett további nyolc német városba indít naponta járatot a Liegl&Dachser, ezzel teljes lefedettséget biztosít Németországban, így egész Németország két napon belül elérhető az ügyfeleink számára.